|
|
Prosudbena skupina: Prehrambena tehnologija, Biotehnologija |
|
|
|
|
Prezime, ime voditelja |
Naziv projekta |
Banović, Mara |
Stabilnost bioaktivnih sastojaka grožđa i vina |
Barbarić, Slobodan |
Ekspresija gena u kvascu: kontrola transkripcije remodeliranjem kromatina |
Bauman, Ingrid |
Karakterizacija i određivanje stupnja izmiješanosti praškastih materijala |
Bažulić, Davorin |
Utjecaj ostataka malahitnog zelenila i mikotoksina na sigurnost hrane |
Božanić, Rajka |
Slatki i fermentirani proizvodi na bazi sirutke i sojinog mlijeka |
Colić-Barić, Irena |
Prehrana, homocistein i kvaliteta koštanog tkiva |
Ćurić, Duška |
Lignani u žitaricama, uljaricama, soji i integralnim pekarskim proizvodima |
Delaš, Frane |
Mikotoksini u namirnicama i krmi na području R.Hrvatske |
Franekić-Čolić, Jasna |
Utjecaj mutagena i antimutagena na molekularne procese u stanici |
Galić, Kata |
Permeacijska svojstva nekih polimernih materijala za pakiranje hrane |
Grba, Slobodan |
Proizvodnja biološki aktivnih tvari pomoću selekcioniranih kvasaca |
Hardi, Jovica |
Funkcionalna svojstva raznih vrsta mlijeka i sirutke fermentiranih probioticima |
Ježek, Damir |
Pripremanje sirovina i određivanje teksturalnih svojstava prehrambenih proizvoda |
Jukić, Marijana |
Ekološke priprave i elektrokemijska karakterizacija biološki aktivnih spojeva |
Katalinić, Višnja |
Prirodni izvori resveratrola i njegov sinergijski učinak s drugim polifenolima |
Klapec, Tomislav |
Sinergističke smjese u antifungalnoj i antimikotoksigenoj zaštiti hrane |
Kniewald, Jasna |
Endokrino-aktivne supstancije u hrani i oštećenja reproduktivnog sustava |
Kniewald, Zlatko |
Nekliničke metode ispitivanja tvari iz okoliša na stanicama sisavaca i riba |
Krstanović, Vinko |
Unapređenje zdravstvene sigurnosti u proizvodnji i preradbi žitarica |
Kurtanjek, Želimir |
Matematičko modeliranje, optimiranje i upravljanje biotehnoloških procesa |
|
|
|
|
|
|