| Detalji |
| Šifra: |
058301 |
| Naziv projekta: |
Studija promjene kvalitete hrane tijekom pripreme i čuvanja |
| Godina: |
1997. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Milana Ritz |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
|
| URL: |
http:// |
| E-pošta: |
mhruskar@pbf.hr |
| Telefon: |
01 46 05 043 |
| Suradnici: |
| Mirjana Hruškar |
Istraživač |
| Nada Jurković |
Istraživač |
| Marija Marjanović |
Istraživač |
| Milica Gačić |
Istraživač |
| Mara Banović |
Istraživač |
| Nada Vahčić |
Istraživač |
| Vera Vojnović |
Istraživač |
| Mirko Filajdić |
Konzultant |
| Senadin Duraković |
Konzultant |
| Tomislav Lovrić |
Konzultant |
| Ksenija Marković |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058301&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Study of food quality changes during preparing and storage |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
| Keywords: |
|