|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Detalji |
| Šifra: |
058408 |
| Naziv projekta: |
Razvoj prehrambenih proizvoda više biološke vrijednosti |
| Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Vesna Hegedušić |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
desertne kreme, hidrokoloidi, reološka svojstva, tribomehanika, sirutka |
| URL: |
http:// |
| E-pošta: |
zherceg@pbf.hr |
| Telefon: |
4605035 |
| Suradnici: |
| Zoran Herceg |
Istraživač |
| Đurđica Salamon |
Istraživač |
| Katarina Berković |
Istraživač |
| Branko Tripalo |
Istraživač |
| Vladimir Marić |
Istraživač |
| Josip Seleš |
Istraživač iz druge ustanove |
| Aldo Milotić |
Istraživač iz druge ustanove |
| Đordano Peršurić |
Istraživač iz druge ustanove |
| Davor Salamon |
Istraživač iz druge ustanove |
| Ivan Majdak |
Istraživač iz druge ustanove |
| ZVONIMIR ŠATALIĆ |
Znanstveni novak |
| Suzana Rimac |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058408&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Development of Higher Biological Value Food Products |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
| Keywords: |
cream desserts, hydrocolloids, rheological properties, tribomechanic, whey |
|
 |
 |
 |
 |
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |