| Detalji | 
               
                | Šifra: | 058301 | 
               
                | Naziv projekta: | Studija promjene kvalitete hrane tijekom pripreme i čuvanja | 
               
                | Godina: | 1997. - lipanj 2002. | 
               
                | Područje: | Biotehničke znanosti | 
               
                | Prosudbena skupina:
 | Tržišno konkurentna hrana i piće | 
               
                | Glavni 
                  istraživač: | Milana Ritz | 
               
                | Ustanova: | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb | 
               
                | Ključne 
                  riječi: |  | 
               
                | URL: | http:// | 
               
                | E-pošta: | mhruskar@pbf.hr | 
               
                | Telefon: | 01 46 05 043 | 
               
                | Suradnici: | 
  
    | Mirjana  Hruškar | Istraživač |  
    | Nada Jurković | Istraživač |  
    | Marija  Marjanović | Istraživač |  
    | Milica Gačić | Istraživač |  
    | Mara Banović | Istraživač |  
    | Nada Vahčić | Istraživač |  
    | Vera Vojnović | Istraživač |  
    | Mirko Filajdić | Konzultant |  
    | Senadin Duraković | Konzultant |  
    | Tomislav Lovrić | Konzultant |  
    | Ksenija Marković | Znanstveni novak |  | 
              
                | Znanstvena bibliografija:
 | http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058301&period=1996 | 
               
                | English | 
              
                | Project Title: | Study of food quality changes during preparing and storage | 
              
                | Area: | Biotechnology | 
              
                | Peer review group: | Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets | 
              
                | Institution: | The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb | 
              
                | Keywords: |  |