|  |  | 
         
          |  |  
         
          |  |  |  |   
          |  | 
               
                | Detalji |   
                | Šifra: | 058202 |   
                | Naziv projekta: | Mehanizam  razgradnje biopolimera tijekom procesa ekstruzije |   
                | Godina: | 1996. - lipanj 2002. |   
                | Područje: | Biotehničke znanosti |   
                | Prosudbena skupina:
 | Tržišno konkurentna hrana i piće |   
                | Glavni 
                  istraživač: | Branko Tripalo |   
                | Ustanova: | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |   
                | Ključne 
                  riječi: | Ekstruzija, biopolimeri, škrob, enzimi, želatinizacija, hidroliza, saharifi |   
                | URL: | http:// |   
                | E-pošta: | djezek@pbf.hr |   
                | Telefon: | 4605273 |   
                | Suradnici: | 
  
    | Damir Ježek | Istraživač |  
    | Ingrid Bauman | Istraživač |  
    | Duška Ćurić | Istraživač |  
    | Damir Karlović | Istraživač |  
    | ANA VUKELIĆ | Znanstveni novak |  
    | IVA FRANJIĆ | Znanstveni novak |  
    | MARIJANA RUČEVIĆ | Znanstveni novak |  
    | SANDRA ŠUBAŠIĆ | Znanstveni novak |  
    | Mladen Brnčić | Znanstveni novak |  
    | Vlatka Mrkić | Znanstveni novak |  |  
                | Znanstvena bibliografija:
 | http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058202&period=1996 |   
                | English |  
                | Project Title: | Biopolymers and extrusion cooking |  
                | Area: | Biotechnology |  
                | Peer review group: | Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |  
                | Institution: | The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |  
                | Keywords: | Extrusion, biopolymers, starch, enzymes, gelatination, hydrolysis, sacchari |  |  |   
          |  |  |  |  
 
 Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
      teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
      i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
      poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr
 |