zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-1
zProjekti Arhiv projekata (1996. - 2002.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 058408
Naziv projekta: Razvoj prehrambenih proizvoda više biološke vrijednosti
Godina: 1996. - lipanj 2002.
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Tržišno konkurentna hrana i piće
Glavni istraživač: Vesna Hegedušić
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Ključne riječi: desertne kreme, hidrokoloidi, reološka svojstva, tribomehanika, sirutka
URL: http:// 
E-pošta: zherceg@pbf.hr 
Telefon: 4605035 
Suradnici:
Zoran Herceg  Istraživač
Đurđica Salamon  Istraživač
Katarina Berković  Istraživač
Branko Tripalo  Istraživač
Vladimir Marić  Istraživač
Josip Seleš  Istraživač iz druge ustanove
Aldo Milotić  Istraživač iz druge ustanove
Đordano Peršurić  Istraživač iz druge ustanove
Davor Salamon  Istraživač iz druge ustanove
Ivan Majdak  Istraživač iz druge ustanove
ZVONIMIR ŠATALIĆ  Znanstveni novak
Suzana Rimac  Znanstveni novak
 
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058408&period=1996 
English
Project Title: Development of Higher Biological Value Food Products 
Area: Biotechnology 
Peer review group: Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb 
Keywords: cream desserts, hydrocolloids, rheological properties, tribomechanic, whey 

Natrag


Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr