|
|
|
|
|
|
|
Detalji |
Šifra: |
058408 |
Naziv projekta: |
Razvoj prehrambenih proizvoda više biološke vrijednosti |
Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
Glavni
istraživač: |
Vesna Hegedušić |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
desertne kreme, hidrokoloidi, reološka svojstva, tribomehanika, sirutka |
URL: |
http:// |
E-pošta: |
zherceg@pbf.hr |
Telefon: |
4605035 |
Suradnici: |
Zoran Herceg |
Istraživač |
Đurđica Salamon |
Istraživač |
Katarina Berković |
Istraživač |
Branko Tripalo |
Istraživač |
Vladimir Marić |
Istraživač |
Josip Seleš |
Istraživač iz druge ustanove |
Aldo Milotić |
Istraživač iz druge ustanove |
Đordano Peršurić |
Istraživač iz druge ustanove |
Davor Salamon |
Istraživač iz druge ustanove |
Ivan Majdak |
Istraživač iz druge ustanove |
ZVONIMIR ŠATALIĆ |
Znanstveni novak |
Suzana Rimac |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058408&period=1996 |
English |
Project Title: |
Development of Higher Biological Value Food Products |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
Keywords: |
cream desserts, hydrocolloids, rheological properties, tribomechanic, whey |
|
|
|
|
|
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |