Detalji |
Šifra: |
058301 |
Naziv projekta: |
Studija promjene kvalitete hrane tijekom pripreme i čuvanja |
Godina: |
1997. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
Glavni
istraživač: |
Milana Ritz |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
|
URL: |
http:// |
E-pošta: |
mhruskar@pbf.hr |
Telefon: |
01 46 05 043 |
Suradnici: |
Mirjana Hruškar |
Istraživač |
Nada Jurković |
Istraživač |
Marija Marjanović |
Istraživač |
Milica Gačić |
Istraživač |
Mara Banović |
Istraživač |
Nada Vahčić |
Istraživač |
Vera Vojnović |
Istraživač |
Mirko Filajdić |
Konzultant |
Senadin Duraković |
Konzultant |
Tomislav Lovrić |
Konzultant |
Ksenija Marković |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058301&period=1996 |
English |
Project Title: |
Study of food quality changes during preparing and storage |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
Keywords: |
|