zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-1
zProjekti Arhiv projekata (1996. - 2002.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 058301
Naziv projekta: Studija promjene kvalitete hrane tijekom pripreme i čuvanja
Godina: 1997. - lipanj 2002.
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Tržišno konkurentna hrana i piće
Glavni istraživač: Milana Ritz
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Ključne riječi:
URL: http:// 
E-pošta: mhruskar@pbf.hr 
Telefon: 01 46 05 043 
Suradnici:
Mirjana Hruškar  Istraživač
Nada Jurković  Istraživač
Marija Marjanović  Istraživač
Milica Gačić  Istraživač
Mara Banović  Istraživač
Nada Vahčić  Istraživač
Vera Vojnović  Istraživač
Mirko Filajdić  Konzultant
Senadin Duraković  Konzultant
Tomislav Lovrić  Konzultant
Ksenija Marković  Znanstveni novak
 
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058301&period=1996 
English
Project Title: Study of food quality changes during preparing and storage 
Area: Biotechnology 
Peer review group: Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb 
Keywords:  

Natrag


Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr