zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-1
zProjekti Arhiv projekata (1996. - 2002.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 058202
Naziv projekta: Mehanizam razgradnje biopolimera tijekom procesa ekstruzije
Godina: 1996. - lipanj 2002.
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Tržišno konkurentna hrana i piće
Glavni istraživač: Branko Tripalo
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Ključne riječi: Ekstruzija, biopolimeri, škrob, enzimi, želatinizacija, hidroliza, saharifi
URL: http:// 
E-pošta: djezek@pbf.hr 
Telefon: 4605273 
Suradnici:
Damir Ježek  Istraživač
Ingrid Bauman  Istraživač
Duška Ćurić  Istraživač
Damir Karlović  Istraživač
ANA VUKELIĆ  Znanstveni novak
IVA FRANJIĆ  Znanstveni novak
MARIJANA RUČEVIĆ  Znanstveni novak
SANDRA ŠUBAŠIĆ  Znanstveni novak
Mladen Brnčić  Znanstveni novak
Vlatka Mrkić  Znanstveni novak
 
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058202&period=1996 
English
Project Title: Biopolymers and extrusion cooking 
Area: Biotechnology 
Peer review group: Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb 
Keywords: Extrusion, biopolymers, starch, enzymes, gelatination, hydrolysis, sacchari 

Natrag


Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr