|
|
|
|
|
|
|
Detalji |
Šifra: |
058202 |
Naziv projekta: |
Mehanizam razgradnje biopolimera tijekom procesa ekstruzije |
Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
Glavni
istraživač: |
Branko Tripalo |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
Ekstruzija, biopolimeri, škrob, enzimi, želatinizacija, hidroliza, saharifi |
URL: |
http:// |
E-pošta: |
djezek@pbf.hr |
Telefon: |
4605273 |
Suradnici: |
Damir Ježek |
Istraživač |
Ingrid Bauman |
Istraživač |
Duška Ćurić |
Istraživač |
Damir Karlović |
Istraživač |
ANA VUKELIĆ |
Znanstveni novak |
IVA FRANJIĆ |
Znanstveni novak |
MARIJANA RUČEVIĆ |
Znanstveni novak |
SANDRA ŠUBAŠIĆ |
Znanstveni novak |
Mladen Brnčić |
Znanstveni novak |
Vlatka Mrkić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058202&period=1996 |
English |
Project Title: |
Biopolymers and extrusion cooking |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
Keywords: |
Extrusion, biopolymers, starch, enzymes, gelatination, hydrolysis, sacchari |
|
|
|
|
|
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |