 |
| Detalji |
| Šifra: |
0178047 |
| Projekt: |
Karakterizacija autohtonih sojeva kvasaca |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Agronomija |
| Glavni
istraživač: |
Sulejman Redžepović |
| Ustanova: |
Agronomski fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
kvasci, vino, sinteza glicerola, biološko djelovanje na proteine i polisaharide, kvaliteta, bioraznolikost |
| URL: |
http://www.agr.hr |
| E-pošta: |
sredzepovic@agr.hr |
| Telefon: |
01/2393866 |
| Suradnici: |
| Bernard Kozina |
Istraživač |
| Ana Majdak |
Istraživač |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0178047 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
|
| Institution: |
The Faculty of Agriculture, Zagreb |
| Keywords: |
yeast, wine, glycerol production, biological acttions on protein and polysaccharide, biodiversity, quality |
|
 |