|
|
|
|
|
|
Detalji |
Šifra: |
0113005 |
Projekt: |
Suvremene metode sušenja u prehrambeno - procesnom inženjerstvu |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Srećko Tomas |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
Sušenje, prehrambeno procesno inženjerstvo, kinetika sušenja, optimizacija sušenja, vođenje sušenja, simuliranje kinetike sušenja, sušenje prehrambenih proizvoda, numeričke metode, modeliranje kinetike sušenja, suvremene metode sušenja, projektiranje uređ |
URL: |
http://www.ptfos.hr |
E-pošta: |
srecko.tomas@ptfos.hr |
Telefon: |
031 / 224 - 300 |
Suradnici: |
Mirela Planinić |
Istraživač |
Mate Bilić |
Istraživač |
Ana Bucić |
Znanstveni novak |
Frane Čačić |
Znanstveni novak |
Darko Velić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113005 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
Keywords: |
|
|
|
|
|
|
|