|
Detalji |
Šifra: |
0113004 |
Projekt: |
Unapređenje procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane i pića |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Andrija Pozderović |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
Visokokvalitetna hrana, unapređenje procesa proizvodnje hrane, reološka svojstva hrane, niske temperature, smrzavanje hrane, aroma, zadržavanje arome, rekuperacija arome, koncentriranje arome, reverzna osmoza, membranska mikrofiltracija. |
URL: |
|
E-pošta: |
Andrija.Pozderovic@ptfos.hr |
Telefon: |
031 224-313 |
Suradnici: |
Tihomir Moslavac |
Istraživač |
Anita Plejić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113004 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
Keywords: |
High quality food, improvement of production food process, rheological properties of food, low temperatures, freezing food, aroma, aroma retention, aroma recovery, aroma concentration, reverse osmosis, membrane microfiltration . |
|
|