|
Detalji |
Šifra: |
0113002 |
Projekt: |
Unapređenje proizvodnje nutritivno visokovrijedne hrane |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Žaneta Ugarčić-Hardi |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
Proizvodnja hrane, funkcionalna hrana, prerada žitarica, reološka svojstva tijesta, kiselo tijesto, starter kulture, kinetika fermentacije i koagulacije, prebiotici, probiotici, fungalna amilaza,matematički model prženja, toplinska svojstva tijesta, pšenični škrob, krumpirski škrob, ječam, aminopeptidaze, proteini, PAGE, IEF, detekcija glikoproteina |
URL: |
http://www.ptfos.hr |
E-pošta: |
Zaneta.Ugarcic-Hardi@ptfos.hr |
Telefon: |
031/224-300 |
Suradnici: |
Velimir Ferić |
Istraživač |
Bernarda Šeruga |
Istraživač |
Ivica Strelec |
Istraživač |
Sandra Budžaki |
Istraživač |
Anđa Kuleš |
Istraživač |
Branko Uzelac |
Istraživač |
Jasminka Jukić |
Istraživač |
Anto Nevistić |
Istraživač |
Nada Pitlik |
Istraživač |
Jovica Hardi |
Istraživač |
Marko Jukić |
Znanstveni novak |
MIRELA LUČAN |
Znanstveni novak |
Daliborka Koceva Komlenić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113002 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
Keywords: |
Food production, funcional food,cereal processing, rheological properties of dough, sour dough, starter culture, fermentation and coagultation kinetisc, prebiotics, probiotics, fungal amylase, mathematical model of deep-fat frying, termal properties of dough, wheat starch, potato starch, barley, aminopeptidase, proteins, PAGE, IEF, specific glycoprotein detection |
|
|