|
Detalji |
Šifra: |
0113001 |
Projekt: |
Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Vlasta Piližota |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
reologija, fizička svojstva, termofizička svojstva, senzorska svojstva, minimalno procesirana hrana, klasični (tradicionalni) postupci konzerviranja, netermički (fizički) postupci, pakiranje, zdravstvena ispravnost |
URL: |
http://www.ptf.hr |
E-pošta: |
Drago.Subaric@ptfos.hr |
Telefon: |
031224300 |
Suradnici: |
Drago Šubarić |
Istraživač |
Jurislav Babić |
Znanstveni novak |
Mirela Kopjar |
Znanstveni novak |
Nela Nedić Tiban |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113001 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
Keywords: |
rheology (rheological properties), physical properties, thermophysical properties, sensory properties, clasical (traditional) preservation processes, nonthermal physical treatments, packaging, safety |
|
|