  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0073009  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Procjena kakvoće ratarskih kultura  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Agronomija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Zorica Jurković | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Poljoprivredni institut Osijek  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Ratarske kulture, kakvoća kultivara, elektroforeza bjelančevina, visokotlačna tekućinska kromatografija- HPLC,  HMW i LMW podjedinice glutenina, glijadini,  molekularne metode, molekularni markeri, DNA-fingerprinting, trigliceridi  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                     | 
               
               
                | E-pošta: | 
                zorica.jurkovic@ratar.poljinos.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                031 500691  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Marija Viljevac    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Daniela Horvat    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0073009 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                  | 
               
              
                | Institution: | 
                Agricultural Institute, Osijek  | 
               
              
                | Keywords: |  
                Field crops, cultivar quality,  protein electrophoresis, high preasure liquid chromatography- HPLC,  HMW i LMW glutenin subunits, gliadins, molecular methods, molecular markers, DNA- fingerprinting, triglyceride  | 
               
              | 
            |