  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0073007  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Oplemenjivanje i genetika kvantitativnih svojstava lucerne  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Agronomija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Svetislav Popović | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Poljoprivredni institut Osijek  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Lucerna, genotip, genetska varijabilnost,  zelena masa, suha tvar,  bjelančevine, vlakna, probavljivost, pH tolerantnost,  prinos sjemena  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                     | 
               
               
                | E-pošta: | 
                spopovic@ratar.poljinos.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                031 56 01 50  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Marica Galonja    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Marijana Tucak    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Tihomir Čupić    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Sonja Grljušić    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0073007 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                  | 
               
              
                | Institution: | 
                Agricultural Institute, Osijek  | 
               
              
                | Keywords: |  
                alfalfa, genotype, genetic variability, green mass, dry matter, proteins, fibre, digestibility, pH tolerance, seed yield  | 
               
              | 
            |