| Detalji | 
              
               
                | Šifra: | 
                0073002  | 
              
               
                | Projekt: | 
                Genetičko poboljšanje pivarskog i krmnog ječma oplemenjivanjem  | 
              
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
              
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Agronomija | 
              
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Alojzije Lalić | 
              
               
                | Ustanova: | 
                Poljoprivredni institut Osijek  | 
              
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Ozimi i jari ječam, kultivar, oplemenjivanje, genetika, urod zrna , komponente uroda, kakvoća pivarskog i krmnog ječma  | 
              
               
                | URL: | 
                 
                     | 
              
               
                | E-pošta: | 
                lalical@ratar.poljinos.hr  | 
              
               
                | Telefon: | 
                031530183  | 
              
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Josip Kovačević    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Gordana Šimić    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
              
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0073002 | 
              
               
                | English | 
              
              
                | Project Title: | 
                  | 
              
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
              
              
                | Peer review group: | 
                  | 
              
              
                | Institution: | 
                Agricultural Institute, Osijek  | 
              
              
                | Keywords: |  
                Winter and spring barley, cultivar,  breeding, genetics, grain yield, grain yield components, malting and feeding barley quality  |