  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0073001  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Genetika i oplemenjivanje kvantitativnih svojstava  pšenice  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Agronomija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Georg Drezner | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Poljoprivredni institut Osijek  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                pšenica, kultivar, urod zrna, mlinsko-pekarska kakvoća, genetski učinci, nasljednost, genetska dobit, interakcija genotip*okolina   | 
               
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.poljinos.hr  | 
               
               
                | E-pošta: | 
                dreznerg@poljinos.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                098 338-422  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Dario Novoselović    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Valentina Španić    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Krešimir Dvojković    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0073001 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                  | 
               
              
                | Institution: | 
                Agricultural Institute, Osijek  | 
               
              
                | Keywords: |  
                wheat, cultivar, grain yield, bread-making quality, genetic effects, heritability, genetic gain, interaction G * E,  | 
               
              | 
            |