 |
| Detalji |
| Šifra: |
0058026 |
| Projekt: |
Istraživanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice i breskve |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Dr.sc. Branka Levaj |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
autentičnost, marelica, beskva, jabuka, buča, voćne kaše, kašasti sokovi-nektari, marmelade, polifenoli-flavonoidi i fenolne kisline, aromatske tvari - prirodne i sintetske, šećeri- glukoza, fruktoza, saharoza i inulin. |
| URL: |
http://www.pbf.hr |
| E-pošta: |
jpospi@pbf.hr |
| Telefon: |
01-4605-168 ili 3636-038 |
| Suradnici: |
| Denis Ivanov |
Istraživač |
| Sanja Kolarić |
Istraživač |
| Marija Janušić |
Istraživač |
| Jasna Pospišil |
Istraživač |
| DANIJELA BURSAĆ |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058026 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
| Keywords: |
authenticity, apricot, peach, apple, pumpkin, fruit puree, fruit nectars, jams, polyphenols-flavonoids and phenolic acids, aromatic compounds- natural and sintetic, sugar-glucose, fructose, sucrose, inulin. |
|
 |