|  | 
               
                | Detalji |   
                | Šifra: | 0058026 |   
                | Projekt: | Istraživanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice i breskve |   
                | Područje: | Biotehničke znanosti |  
                | Prosudbena skupina:
 | Prehrambena tehnologija |   
                | Glavni 
                  istraživač: | Dr.sc.  Branka Levaj |   
                | Ustanova: | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |   
                | Ključne 
                  riječi: | autentičnost, marelica, beskva, jabuka, buča, voćne kaše, kašasti sokovi-nektari, marmelade, polifenoli-flavonoidi i fenolne kisline, aromatske tvari - prirodne i sintetske, šećeri- glukoza, fruktoza, saharoza i inulin. |   
                | URL: | http://www.pbf.hr |   
                | E-pošta: | jpospi@pbf.hr |   
                | Telefon: | 01-4605-168 ili 3636-038 |   
                | Suradnici: | 
  
    | Denis Ivanov | Istraživač |  
    | Sanja Kolarić | Istraživač |  
    | Marija Janušić | Istraživač |  
    | Jasna Pospišil | Istraživač |  
    | DANIJELA BURSAĆ | Znanstveni novak |  |   
                | Znanstvena bibliografija:
 | http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058026 |   
                | English |  
                | Project Title: |  |  
                | Area: | Biotechnology |  
                | Peer review group: | Food Technology |  
                | Institution: | The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |  
                | Keywords: | authenticity, apricot, peach, apple, pumpkin, fruit puree, fruit  nectars, jams, polyphenols-flavonoids and phenolic acids, aromatic compounds- natural and sintetic, sugar-glucose, fructose, sucrose, inulin. |  |  |