 |
| Detalji |
| Šifra: |
0058021 |
| Projekt: |
Razvoj novih funkcionalnih proizvoda i njihova stabilnost |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Vesna Lelas |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
funkcionalna hrana, tribomehanička aktivacija, reološka svojstva, termofizička svojstva, veličina čestice, proteini sirutke, zeolit, smrzavanje, visoki pritisak, turizam |
| URL: |
|
| E-pošta: |
vlelas@pbf.hr |
| Telefon: |
098/204-172 |
| Suradnici: |
| Marijan Tudja |
Istraživač |
| Sandra Martinović |
Istraživač |
| Zoran Herceg |
Istraživač |
| Greta Krešić |
Istraživač |
| Mirjana Škreblin |
Istraživač |
| ANET REŽEK |
Znanstveni novak |
| Suzana Rimac Brnčić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058021 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
| Keywords: |
functional food, tribomechanical activation, rheological properties, thermophysical properties, particle size, whey proteins, zeolithe, freezing, high pressure,tourism |
|
 |