 |
| Detalji |
| Šifra: |
0058018 |
| Projekt: |
Funkcionalna hrana-studija kakvoće tijekom pripreme i čuvanja |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Nada Vahčić |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
Funkcionalna hrana, probiotici, bakterije mliječne kiseline, prebiotici, inulin, frukto-oligosaharidi, likopen, čuvanje, vrijeme i temperatura skladištenja, procesirana hrana. |
| URL: |
http://www.pbf.hr |
| E-pošta: |
mhruskar@pbf.hr |
| Telefon: |
01 4605 043 |
| Suradnici: |
| Nevenka Vrač |
Istraživač |
| Vesna Dozet |
Istraživač |
| Željka Golem |
Istraživač |
| Vesna Bolanča |
Istraživač |
| Marija Marjanović Janušić |
Istraživač |
| Milica Gačić |
Istraživač |
| Mirjana Hruškar |
Istraživač |
| GORAN ŠARIĆ |
Znanstveni novak |
| Marina Grba |
Znanstveni novak |
| Domagoj Matković |
Znanstveni novak |
| Ksenija Marković |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058018 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
| Keywords: |
Functional food, probiotics, lactic acid bacteria, prebiotics, fructo-oligosaccharides, inulin, lycopene, storage, time and temperature in depot, processed foods. |
|
 |