|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Detalji |
| Šifra: |
0058007 |
| Projekt: |
Mehanizam kontrolirane razgradnje ugljikohidrata postupkom ekstruzije |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Biotehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Branko Tripalo |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
Želatinizacija, likvefakcija, saharifikacija, ugljkohidrati, prehrambena vlakna, analitički enzimi, pentozani, hemiceluloze, škrobni sirupi, biopolimeri, ekstruzija. |
| URL: |
|
| E-pošta: |
btripalo@pbf.hr |
| Telefon: |
4605040 |
| Suradnici: |
| Damir Karlović |
Istraživač |
| Duška Ćurić |
Istraživač |
| Ingrid Bauman |
Istraživač |
| Damir Ježek |
Istraživač |
| Jelena Đugum |
Istraživač |
| Dubravka Pajkin Tučkar |
Istraživač |
| Sandra Šubašić |
Znanstveni novak |
| Marijana Ručević |
Znanstveni novak |
| Mladen Brnčić |
Znanstveni novak |
| Vlatka Mrkić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058007 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Biotechnology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
| Keywords: |
|
|
 |
 |
 |
 |
|