| Detalji | 
              
               
                | Šifra: | 
                0011003  | 
              
               
                | Projekt: | 
                Antioksidacijski učinak isparljivih spojeva iz aromatičnog bilja  | 
              
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
              
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
              
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Mladen Miloš | 
              
               
                | Ustanova: | 
                Kemijsko-tehnološki fakultet, Split  | 
              
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Antioksidacija, prirodni antioksidansi, slobodni radikali, aromatično bilje, fenolni spojevi  | 
              
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.ktf-split.hr  | 
              
               
                | E-pošta: | 
                milos@ktf-split.hr  | 
              
               
                | Telefon: | 
                021385633  | 
              
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Ani Radonić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Mila Jukić    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | OLIVERA POLITEO    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Tea Kulišić    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
              
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0011003 | 
              
               
                | English | 
              
              
                | Project Title: | 
                  | 
              
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
              
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
              
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Chemical Engineering and Technology, Split  | 
              
              
                | Keywords: |  
                Antioxidation, natural antioxidants, free radical, aromatic plants, phenolic compounds  |