|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Detalji |
| Šifra: |
113002 |
| Naziv projekta: |
Unapređenje proizvodnje nutritivno visokovrijedne hrane |
| Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Žaneta Ugarčić-Hardi |
| Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
| Ključne
riječi: |
žitarice, pekarski proizvodi, tjestenina, prerada mlijeka i mesa, kakvoća, |
| URL: |
http://www.ptfos.hr |
| E-pošta: |
Zaneta.Ugarcic-Hardi@ptfos.hr |
| Telefon: |
031 224 308 |
| Suradnici: |
| Jasna Kordić |
Istraživač |
| Anto Nevistić |
Istraživač iz druge ustanove |
| Marko Brođanac |
Istraživač iz druge ustanove |
| Branko Uzelac |
Istraživač iz druge ustanove |
| Velimir Ferić |
Istraživač iz druge ustanove |
| Marko Krstanović |
Istraživač iz druge ustanove |
| Jasminka Jukić |
Istraživač iz druge ustanove |
| VALENTINA ŠIMUNIĆ |
Znanstveni novak |
| MARKO JUKIĆ |
Znanstveni novak |
| Daliborka Koceva |
Znanstveni novak |
| Vedran Slačanac |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=113002&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Production improvement of nutritional high-quality food |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology of the University of Osijek |
| Keywords: |
cereals, bakery products, pasta, milk and meat processing, quality, drying, |
|
 |
 |
 |
 |
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |