| Detalji |
| Šifra: |
113001 |
| Naziv projekta: |
Procesi proizvodnje visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda |
| Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Vlasta Piližota |
| Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
| Ključne
riječi: |
Proizvodnja hrane, sušenje mikrovalovima, reološka i termofizička svojstva |
| URL: |
http://www.ptfos.hr |
| E-pošta: |
Drago.Subaric@ptfos.hr |
| Telefon: |
031 224 312 |
| Suradnici: |
| Drago Šubarić |
Istraživač |
| ČAČIĆ FRANE |
Znanstveni novak |
| DARKO VELIĆ |
Znanstveni novak |
| Nela Nedić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=113001&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Production of food products of high quality |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology of the University of Osijek |
| Keywords: |
Food processing, microwave drying, rheological and thermophysical propertie |