|  |  | 
         
          |  |  
         
          |  |  |  |   
          |  | 
               
                | Detalji |   
                | Šifra: | 079110 |   
                | Naziv projekta: | Kapacitet rasta i kakvoća mesa svinja i peradi |   
                | Godina: | 1996. - lipanj 2002. |   
                | Područje: | Biotehničke znanosti |   
                | Prosudbena skupina:
 | Fiziološki i hranidbeni aspekti |   
                | Glavni 
                  istraživač: | Gordana Kralik |   
                | Ustanova: | Poljoprivredni fakultet, Osijek |   
                | Ključne 
                  riječi: | svinje, pili}i, uljna repica, rast, kakvo}a trupa, kakvo}a mesa, PUFA omega |   
                | URL: | http://suncokret.pfos.hr |   
                | E-pošta: | gordana.kralik@suncokret.pfos.hr |   
                | Telefon: | (031)224-233 |   
                | Suradnici: | 
  
    | Zoran Škrtić | Istraživač |  
    | Goran Kušec | Istraživač |  
    | Antun  Petričević | Istraživač |  
    | Krsto Benčević | Istraživač iz druge ustanove |  
    | Draženka Gutzmirtl | Istraživač iz druge ustanove |  
    | Jadranka Klaić | Istraživač iz druge ustanove |  
    | Dragutin Bodakoš | Istraživač iz druge ustanove |  
    | Marica Galonja | Istraživač iz druge ustanove |  
    | Michael Azain | Konzultant |  
    | Laszlo Babinszky | Konzultant |  
    | Josip Živković | Konzultant |  
    | Vladimir Margeta | Znanstveni novak |  |  
                | Znanstvena bibliografija:
 | http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=079110&period=1996 |   
                | English |  
                | Project Title: | Growth Capacity and the Quality of Pig and Poultry Meat |  
                | Area: | Biotechnology |  
                | Peer review group: | Physiological and Feeding Aspects of Animal and Fishing Production |  
                | Institution: | The Faculty of Agriculture of the University of Osijek |  
                | Keywords: | pigs, chicken, rape seed, growth, carcass qualitly, meat quality, PUFA omeg |  |  |   
          |  |  |  |  
 
 Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
      teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
      i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
      poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr
 |