| Detalji |
| Šifra: |
058501 |
| Naziv projekta: |
Optimiranje visoke kvalitete mliječnog proizvoda |
| Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Ljubica Tratnik |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
fermentirani mlijecni napici, svjezi sir, sir u salamuri, koncentrati prote |
| URL: |
http://. |
| E-pošta: |
rbozan@pbf.hr |
| Telefon: |
46 05 018 |
| Suradnici: |
| Rajka Božanić |
Istraživač |
| Vlasta Polović |
Istraživač iz druge ustanove |
| Olivera Marić |
Istraživač iz druge ustanove |
| Đuro Mišanović |
Istraživač iz druge ustanove |
| Nikola Taboršak |
Istraživač iz druge ustanove |
| Ivanka Pavušek |
Konzultant |
| Irena Rogelj |
Konzultant |
| Senadin Duraković |
Konzultant |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058501&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Optimizing the quality of selected milk products |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
| Keywords: |
fermented milk beverages, fresh cheese, cheese in brine, whey protein conce |