| Detalji |
| Šifra: |
058101 |
| Naziv projekta: |
Čimbenici koji utječu na održivost hrane |
| Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Razvoj održivih tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Nada Ciković |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
interakcija hran/ambalaža; korozija; propusnost; kvaliteta; stabilnost |
| URL: |
http://www.pbf.hr |
| E-pošta: |
kgalic@pbf.hr |
| Telefon: |
01/46 05 002 |
| Suradnici: |
| Sandra Prejac |
Istraživač |
| Željka Dikanović-Lučan |
Istraživač |
| Ljerka-Marija Lalić-Siraj-Eldin |
Istraživač |
| Kata Galić |
Istraživač |
| Jasna Pospišil |
Istraživač |
| Angelina Palić |
Istraživač |
| Katarina Berković |
Istraživač |
| Ivana Ugarković |
Znanstveni novak |
| Verica Dragović-Uzelac |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058101&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Factors affecting a shelf-life of foodstuffs |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Development of Sustainable Technologies in Industrial Processing of Agricultural, Forest and Animal Products and Reduction of Pollution |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
| Keywords: |
food/packaging interaction; corrosion; permeability; quality; stability |