zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-5-4
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0113008 
Projekt: Modeliranje i optimiranje procesa zamrzavanja hrane 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Dragan Kovačević
Ustanova: Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek 
Ključne riječi: konzerviranje hrane zamrzavanjem, optimiranje krioprotektora, entalpija denaturacije proteina, termofizikalna svojstva hrane, metode termičke analize, konduktometrija, računalna analiza slike, metoda odziva zvučnog impulsa, matematički modeli 
URL: http://www.ptfos.hr 
E-pošta: Dragan.Kovacevic@ptfos.hr 
Telefon: 031-224-300, 031-224-324 
Suradnici:
Damir Magdić    Istraživač
Jasna Kordić    Istraživač
KREŠIMIR MASTANJEVIĆ    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113008
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology, Osijek 
Keywords: Food preservation by freezing, cryoprotector optimization, protein denaturation enthalpy, thermophysical properties of food, thermal analysis method, conductometrics, digital image analysis, acoustic impulse response method, mathematical models 

Natrag