zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-5-4
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0113004 
Projekt: Unapređenje procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane i pića 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Andrija Pozderović
Ustanova: Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek 
Ključne riječi: Visokokvalitetna hrana, unapređenje procesa proizvodnje hrane, reološka svojstva hrane, niske temperature, smrzavanje hrane, aroma, zadržavanje arome, rekuperacija arome, koncentriranje arome, reverzna osmoza, membranska mikrofiltracija. 
URL:  
E-pošta: Andrija.Pozderovic@ptfos.hr 
Telefon: 031 224-313 
Suradnici:
Tihomir Moslavac    Istraživač
Anita Plejić    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113004
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology, Osijek 
Keywords: High quality food, improvement of production food process, rheological properties of food, low temperatures, freezing food, aroma, aroma retention, aroma recovery, aroma concentration, reverse osmosis, membrane microfiltration . 

Natrag