zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-5-4
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0113002 
Projekt: Unapređenje proizvodnje nutritivno visokovrijedne hrane 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Žaneta Ugarčić-Hardi
Ustanova: Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek 
Ključne riječi: Proizvodnja hrane, funkcionalna hrana, prerada žitarica, reološka svojstva tijesta, kiselo tijesto, starter kulture, kinetika fermentacije i koagulacije, prebiotici, probiotici, fungalna amilaza,matematički model prženja, toplinska svojstva tijesta, pšenični škrob, krumpirski škrob, ječam, aminopeptidaze, proteini, PAGE, IEF, detekcija glikoproteina 
URL: http://www.ptfos.hr 
E-pošta: Zaneta.Ugarcic-Hardi@ptfos.hr 
Telefon: 031/224-300 
Suradnici:
Velimir Ferić    Istraživač
Bernarda Šeruga    Istraživač
Ivica Strelec    Istraživač
Sandra Budžaki    Istraživač
Anđa Kuleš    Istraživač
Branko Uzelac    Istraživač
Jasminka Jukić    Istraživač
Anto Nevistić    Istraživač
Nada Pitlik    Istraživač
Jovica Hardi    Istraživač
Marko Jukić    Znanstveni novak
MIRELA LUČAN    Znanstveni novak
Daliborka Koceva Komlenić    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113002
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology, Osijek 
Keywords: Food production, funcional food,cereal processing, rheological properties of dough, sour dough, starter culture, fermentation and coagultation kinetisc, prebiotics, probiotics, fungal amylase, mathematical model of deep-fat frying, termal properties of dough, wheat starch, potato starch, barley, aminopeptidase, proteins, PAGE, IEF, specific glycoprotein detection 

Natrag