zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-5-4
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0113001 
Projekt: Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Vlasta Piližota
Ustanova: Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek 
Ključne riječi: reologija, fizička svojstva, termofizička svojstva, senzorska svojstva, minimalno procesirana hrana, klasični (tradicionalni) postupci konzerviranja, netermički (fizički) postupci, pakiranje, zdravstvena ispravnost 
URL: http://www.ptf.hr 
E-pošta: Drago.Subaric@ptfos.hr 
Telefon: 031224300 
Suradnici:
Drago Šubarić    Istraživač
Jurislav Babić    Znanstveni novak
Mirela Kopjar    Znanstveni novak
Nela Nedić Tiban    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113001
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology, Osijek 
Keywords: rheology (rheological properties), physical properties, thermophysical properties, sensory properties, clasical (traditional) preservation processes, nonthermal physical treatments, packaging, safety 

Natrag