  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0113004  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Unapređenje procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane i pića  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Andrija Pozderović | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Visokokvalitetna hrana, unapređenje procesa proizvodnje hrane, reološka svojstva hrane, niske temperature, smrzavanje hrane, aroma, zadržavanje arome, rekuperacija arome, koncentriranje arome, reverzna osmoza, membranska mikrofiltracija.  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                     | 
               
               
                | E-pošta: | 
                Andrija.Pozderovic@ptfos.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                031 224-313  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Tihomir Moslavac    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Anita Plejić    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113004 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology, Osijek  | 
               
              
                | Keywords: |  
                High quality food, improvement of production food process, rheological properties of food, low temperatures, freezing food, aroma, aroma retention, aroma recovery, aroma concentration, reverse osmosis, membrane microfiltration .  | 
               
              | 
            |