  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0113002  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Unapređenje  proizvodnje nutritivno visokovrijedne hrane  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Žaneta Ugarčić-Hardi | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Proizvodnja hrane, funkcionalna hrana, prerada žitarica, reološka svojstva tijesta, kiselo tijesto, starter kulture, kinetika fermentacije i koagulacije, prebiotici, probiotici, fungalna amilaza,matematički model prženja, toplinska svojstva tijesta, pšenični škrob, krumpirski škrob, ječam, aminopeptidaze, proteini, PAGE, IEF, detekcija glikoproteina  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.ptfos.hr  | 
               
               
                | E-pošta: | 
                Zaneta.Ugarcic-Hardi@ptfos.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                031/224-300  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Velimir Ferić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Bernarda Šeruga    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Ivica Strelec    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Sandra Budžaki    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Anđa Kuleš    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Branko Uzelac    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Jasminka Jukić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Anto Nevistić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Nada Pitlik    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Jovica Hardi    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Marko Jukić    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | MIRELA LUČAN    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Daliborka Koceva Komlenić    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113002 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology, Osijek  | 
               
              
                | Keywords: |  
                Food production, funcional food,cereal processing, rheological properties of dough, sour dough, starter culture, fermentation and coagultation kinetisc, prebiotics, probiotics, fungal amylase, mathematical model of deep-fat frying, termal properties of dough, wheat starch, potato starch, barley, aminopeptidase, proteins, PAGE, IEF, specific glycoprotein detection  | 
               
              | 
            |