  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0113001  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Razvoj procesa proizvodnje visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Vlasta Piližota | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                reologija, fizička svojstva, termofizička svojstva, senzorska svojstva, minimalno procesirana hrana, klasični (tradicionalni) postupci konzerviranja, netermički (fizički) postupci, pakiranje, zdravstvena ispravnost  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.ptf.hr  | 
               
               
                | E-pošta: | 
                Drago.Subaric@ptfos.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                031224300  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Drago Šubarić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Jurislav Babić    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Mirela Kopjar    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Nela Nedić Tiban    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113001 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology, Osijek  | 
               
              
                | Keywords: |  
                rheology (rheological properties), physical properties, thermophysical properties, sensory properties, clasical (traditional) preservation processes, nonthermal physical treatments, packaging, safety  | 
               
              | 
            |