|
|
|
|
|
|
|
Detalji |
Šifra: |
113002 |
Naziv projekta: |
Unapređenje proizvodnje nutritivno visokovrijedne hrane |
Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
Glavni
istraživač: |
Žaneta Ugarčić-Hardi |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
žitarice, pekarski proizvodi, tjestenina, prerada mlijeka i mesa, kakvoća, |
URL: |
http://www.ptfos.hr |
E-pošta: |
Zaneta.Ugarcic-Hardi@ptfos.hr |
Telefon: |
031 224 308 |
Suradnici: |
Jasna Kordić |
Istraživač |
Anto Nevistić |
Istraživač iz druge ustanove |
Marko Brođanac |
Istraživač iz druge ustanove |
Branko Uzelac |
Istraživač iz druge ustanove |
Velimir Ferić |
Istraživač iz druge ustanove |
Marko Krstanović |
Istraživač iz druge ustanove |
Jasminka Jukić |
Istraživač iz druge ustanove |
VALENTINA ŠIMUNIĆ |
Znanstveni novak |
MARKO JUKIĆ |
Znanstveni novak |
Daliborka Koceva |
Znanstveni novak |
Vedran Slačanac |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=113002&period=1996 |
English |
Project Title: |
Production improvement of nutritional high-quality food |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
Institution: |
The Faculty of Food Technology of the University of Osijek |
Keywords: |
cereals, bakery products, pasta, milk and meat processing, quality, drying, |
|
|
|
|
|
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |