Detalji |
Šifra: |
113001 |
Naziv projekta: |
Procesi proizvodnje visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda |
Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
Glavni
istraživač: |
Vlasta Piližota |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
Proizvodnja hrane, sušenje mikrovalovima, reološka i termofizička svojstva |
URL: |
http://www.ptfos.hr |
E-pošta: |
Drago.Subaric@ptfos.hr |
Telefon: |
031 224 312 |
Suradnici: |
Drago Šubarić |
Istraživač |
ČAČIĆ FRANE |
Znanstveni novak |
DARKO VELIĆ |
Znanstveni novak |
Nela Nedić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=113001&period=1996 |
English |
Project Title: |
Production of food products of high quality |
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
Institution: |
The Faculty of Food Technology of the University of Osijek |
Keywords: |
Food processing, microwave drying, rheological and thermophysical propertie |