|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Detalji |
| Šifra: |
058505 |
| Naziv projekta: |
Separacijski procesi u proizvodnji biološki vrijedne hrane |
| Godina: |
1996. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Tomislav Lovrić |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
filtracija, bistrenje, ekstrakcija, vino, višnja, fenoli, antocijani, metal |
| URL: |
http://- |
| E-pošta: |
legracin@mapbf.pbf.hr |
| Telefon: |
01/4605031 |
| Suradnici: |
| Karin Kovačević Ganić |
Istraživač |
| Zvonimir Nemet |
Istraživač |
| Branka Levaj |
Istraživač |
| Višnja Katalinić |
Istraživač iz druge ustanove |
| Mitja Kocjančič |
Istraživač iz druge ustanove |
| Julij Nemanič |
Istraživač iz druge ustanove |
| Draženka Komes |
Znanstveni novak |
| Leo Gracin |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058505&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Separations in production biological high valuable food |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
| Keywords: |
filtration, clarification, extraction, wine, sour cherry, phenols, anthocya |
|
 |
 |
 |
 |
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |