|
|
 |
 |
 |
 |
 |
| Detalji |
| Šifra: |
058410 |
| Naziv projekta: |
Gospodarsko-tehnološke osnove razvoja proizvodnje hmelja |
| Godina: |
2000. - lipanj 2002. |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Tržišno konkurentna hrana i piće |
| Glavni
istraživač: |
Vladimir Marić |
| Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
| Ključne
riječi: |
|
| URL: |
|
| E-pošta: |
|
| Telefon: |
|
| Suradnici: |
| Đurđa Šehović |
Istraživač |
| Dragutin Kamenjak |
Istraživač iz druge ustanove |
| Siniša Srecec |
Istraživač iz druge ustanove |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058410&period=1996 |
| English |
| Project Title: |
Economical and Technological Items if Hop Prod. Development |
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Market Competitive High-Quality Food and Beverages for Domestic and International Markets |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb |
| Keywords: |
|
|
 |
 |
 |
 |
Obavještavamo glavne istraživače da ukoliko imaju primjedbe na dijelove
teksta (naziv projekta - hrvatski i engleski, ključne riječi - hrvatski
i engleski, web, e-mail, telefon) ili ih žele nadopuniti, ispravke mogu
poslati elektroničkom poštom na adresu zprojekti-arhiva@mzos.hr |