| Detalji | 
               
                | Šifra: | 058101 | 
               
                | Naziv projekta: | Čimbenici koji utječu na održivost hrane | 
               
                | Godina: | 1996. - lipanj 2002. | 
               
                | Područje: | Biotehničke znanosti | 
               
                | Prosudbena skupina:
 | Razvoj održivih tehnologija | 
               
                | Glavni 
                  istraživač: | Nada Ciković | 
               
                | Ustanova: | Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb | 
               
                | Ključne 
                  riječi: | interakcija hran/ambalaža; korozija; propusnost; kvaliteta; stabilnost | 
               
                | URL: | http://www.pbf.hr | 
               
                | E-pošta: | kgalic@pbf.hr | 
               
                | Telefon: | 01/46 05 002 | 
               
                | Suradnici: | 
  
    | Sandra Prejac | Istraživač |  
    | Željka Dikanović-Lučan | Istraživač |  
    | Ljerka-Marija Lalić-Siraj-Eldin | Istraživač |  
    | Kata Galić | Istraživač |  
    | Jasna  Pospišil | Istraživač |  
    | Angelina Palić | Istraživač |  
    | Katarina Berković | Istraživač |  
    | Ivana Ugarković | Znanstveni novak |  
    | Verica Dragović-Uzelac | Znanstveni novak |  | 
              
                | Znanstvena bibliografija:
 | http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=058101&period=1996 | 
               
                | English | 
              
                | Project Title: | Factors affecting a shelf-life of foodstuffs | 
              
                | Area: | Biotechnology | 
              
                | Peer review group: | Development of Sustainable Technologies in Industrial Processing of Agricultural, Forest and Animal Products and Reduction of Pollution | 
              
                | Institution: | The Faculty of Food Technology and Biotechnology of the University of Zagreb | 
              
                | Keywords: | food/packaging interaction; corrosion; permeability; quality; stability |