zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-3-29
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0006621 
Projekt: Konditorski proizvodi na bazi cerealija: nutritivno-tehnološka istraživanja 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač: Dr.sc.  Blaženka Šebečić
Ustanova: Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb 
Ključne riječi: konditorski proizvodi na bazi cerealija, prehrambena vlakna, bioiskoristivost minerala, ugljikohidrati, lipidi, esencijalne aminokiseline i biološka vrijednost proteina, tehnološki parametri, kakvoća finalnog proizvoda, glikemički indeks 
URL:  
E-pošta: blazenka_sebecic@yahoo.com 
Telefon: 01 46 12 690 
Suradnici:
Irena Vedrina Dragojević    Istraživač
Darinka Andrašek    Istraživač
Dubravka Vitali    Istraživač
Lovorka Vujić    Istraživač
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0006621
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Pharmacy and Biochemistry, Zagreb 
Keywords:  

Natrag