|
Detalji |
Šifra: |
0113008 |
Projekt: |
Modeliranje i optimiranje procesa zamrzavanja hrane |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Dragan Kovačević |
Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
Ključne
riječi: |
konzerviranje hrane zamrzavanjem, optimiranje krioprotektora, entalpija denaturacije proteina, termofizikalna svojstva hrane, metode termičke analize, konduktometrija, računalna analiza slike, metoda odziva zvučnog impulsa, matematički modeli |
URL: |
http://www.ptfos.hr |
E-pošta: |
Dragan.Kovacevic@ptfos.hr |
Telefon: |
031-224-300, 031-224-324 |
Suradnici: |
Damir Magdić |
Istraživač |
Jasna Kordić |
Istraživač |
KREŠIMIR MASTANJEVIĆ |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113008 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
Keywords: |
Food preservation by freezing, cryoprotector optimization, protein denaturation enthalpy, thermophysical properties of food, thermal analysis method, conductometrics, digital image analysis, acoustic impulse response method, mathematical models |
|
|