 |
| Detalji |
| Šifra: |
0113008 |
| Projekt: |
Modeliranje i optimiranje procesa zamrzavanja hrane |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Dragan Kovačević |
| Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
| Ključne
riječi: |
konzerviranje hrane zamrzavanjem, optimiranje krioprotektora, entalpija denaturacije proteina, termofizikalna svojstva hrane, metode termičke analize, konduktometrija, računalna analiza slike, metoda odziva zvučnog impulsa, matematički modeli |
| URL: |
http://www.ptfos.hr |
| E-pošta: |
Dragan.Kovacevic@ptfos.hr |
| Telefon: |
031-224-300, 031-224-324 |
| Suradnici: |
| Damir Magdić |
Istraživač |
| Jasna Kordić |
Istraživač |
| KREŠIMIR MASTANJEVIĆ |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113008 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
| Keywords: |
Food preservation by freezing, cryoprotector optimization, protein denaturation enthalpy, thermophysical properties of food, thermal analysis method, conductometrics, digital image analysis, acoustic impulse response method, mathematical models |
|
 |