|
|
 |
 |
 |
 |
 |
| Detalji |
| Šifra: |
0113005 |
| Projekt: |
Suvremene metode sušenja u prehrambeno - procesnom inženjerstvu |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Srećko Tomas |
| Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
| Ključne
riječi: |
Sušenje, prehrambeno procesno inženjerstvo, kinetika sušenja, optimizacija sušenja, vođenje sušenja, simuliranje kinetike sušenja, sušenje prehrambenih proizvoda, numeričke metode, modeliranje kinetike sušenja, suvremene metode sušenja, projektiranje uređ |
| URL: |
http://www.ptfos.hr |
| E-pošta: |
srecko.tomas@ptfos.hr |
| Telefon: |
031 / 224 - 300 |
| Suradnici: |
| Mirela Planinić |
Istraživač |
| Mate Bilić |
Istraživač |
| Ana Bucić |
Znanstveni novak |
| Frane Čačić |
Znanstveni novak |
| Darko Velić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113005 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
| Keywords: |
|
|
 |
 |
 |
 |
|