 |
| Detalji |
| Šifra: |
0113004 |
| Projekt: |
Unapređenje procesa proizvodnje visokokvalitetne hrane i pića |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
| Glavni
istraživač: |
Andrija Pozderović |
| Ustanova: |
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek |
| Ključne
riječi: |
Visokokvalitetna hrana, unapređenje procesa proizvodnje hrane, reološka svojstva hrane, niske temperature, smrzavanje hrane, aroma, zadržavanje arome, rekuperacija arome, koncentriranje arome, reverzna osmoza, membranska mikrofiltracija. |
| URL: |
|
| E-pošta: |
Andrija.Pozderovic@ptfos.hr |
| Telefon: |
031 224-313 |
| Suradnici: |
| Tihomir Moslavac |
Istraživač |
| Anita Plejić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0113004 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
Food Technology |
| Institution: |
The Faculty of Food Technology, Osijek |
| Keywords: |
High quality food, improvement of production food process, rheological properties of food, low temperatures, freezing food, aroma, aroma retention, aroma recovery, aroma concentration, reverse osmosis, membrane microfiltration . |
|
 |