| Detalji |
| Šifra: |
0073002 |
| Projekt: |
Genetičko poboljšanje pivarskog i krmnog ječma oplemenjivanjem |
| Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Agronomija |
| Glavni
istraživač: |
Alojzije Lalić |
| Ustanova: |
Poljoprivredni institut Osijek |
| Ključne
riječi: |
Ozimi i jari ječam, kultivar, oplemenjivanje, genetika, urod zrna , komponente uroda, kakvoća pivarskog i krmnog ječma |
| URL: |
|
| E-pošta: |
lalical@ratar.poljinos.hr |
| Telefon: |
031530183 |
| Suradnici: |
| Josip Kovačević |
Istraživač |
| Gordana Šimić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0073002 |
| English |
| Project Title: |
|
| Area: |
Biotechnology |
| Peer review group: |
|
| Institution: |
Agricultural Institute, Osijek |
| Keywords: |
Winter and spring barley, cultivar, breeding, genetics, grain yield, grain yield components, malting and feeding barley quality |