  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0058026  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Istraživanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice i breskve  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                  Dr.sc.  Branka Levaj | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                autentičnost, marelica, beskva, jabuka, buča, voćne kaše, kašasti sokovi-nektari, marmelade, polifenoli-flavonoidi i fenolne kisline, aromatske tvari - prirodne i sintetske, šećeri- glukoza, fruktoza, saharoza i inulin.  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.pbf.hr  | 
               
               
                | E-pošta: | 
                jpospi@pbf.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                01-4605-168 ili 3636-038  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Denis Ivanov    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Sanja Kolarić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Marija Janušić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Jasna Pospišil    | 
    Istraživač | 
   
  
    | DANIJELA BURSAĆ    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058026 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb  | 
               
              
                | Keywords: |  
                authenticity, apricot, peach, apple, pumpkin, fruit puree, fruit  nectars, jams, polyphenols-flavonoids and phenolic acids, aromatic compounds- natural and sintetic, sugar-glucose, fructose, sucrose, inulin.  | 
               
              | 
            |