|
Detalji |
Šifra: |
0058026 |
Projekt: |
Istraživanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice i breskve |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Dr.sc. Branka Levaj |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
autentičnost, marelica, beskva, jabuka, buča, voćne kaše, kašasti sokovi-nektari, marmelade, polifenoli-flavonoidi i fenolne kisline, aromatske tvari - prirodne i sintetske, šećeri- glukoza, fruktoza, saharoza i inulin. |
URL: |
http://www.pbf.hr |
E-pošta: |
jpospi@pbf.hr |
Telefon: |
01-4605-168 ili 3636-038 |
Suradnici: |
Denis Ivanov |
Istraživač |
Sanja Kolarić |
Istraživač |
Marija Janušić |
Istraživač |
Jasna Pospišil |
Istraživač |
DANIJELA BURSAĆ |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058026 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
Keywords: |
authenticity, apricot, peach, apple, pumpkin, fruit puree, fruit nectars, jams, polyphenols-flavonoids and phenolic acids, aromatic compounds- natural and sintetic, sugar-glucose, fructose, sucrose, inulin. |
|
|