zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-5
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0058026 
Projekt: Istraživanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice i breskve 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač: Dr.sc.  Branka Levaj
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb 
Ključne riječi: autentičnost, marelica, beskva, jabuka, buča, voćne kaše, kašasti sokovi-nektari, marmelade, polifenoli-flavonoidi i fenolne kisline, aromatske tvari - prirodne i sintetske, šećeri- glukoza, fruktoza, saharoza i inulin. 
URL: http://www.pbf.hr 
E-pošta: jpospi@pbf.hr 
Telefon: 01-4605-168 ili 3636-038 
Suradnici:
Denis Ivanov    Istraživač
Sanja Kolarić    Istraživač
Marija Janušić    Istraživač
Jasna Pospišil    Istraživač
DANIJELA BURSAĆ    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058026
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb 
Keywords: authenticity, apricot, peach, apple, pumpkin, fruit puree, fruit nectars, jams, polyphenols-flavonoids and phenolic acids, aromatic compounds- natural and sintetic, sugar-glucose, fructose, sucrose, inulin. 

Natrag