  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0058024  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Biljni biološki aktivni spojevi, glukozinolati i polifenoli  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Biotehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Jasna Vorkapić-Furač | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Porodica Cruciferae, kakaovo zrno, glukozinolati, polifenoli, HPLC, izolacija, sinteza, antioksidativna svojstva, antikarcinogenost  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                     | 
               
               
                | E-pošta: | 
                jvfurac@pbf.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                01  46 05 162  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Diana Kujundžić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Karmela Delonga    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Katarina Berković    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Marija Carić-Vrdoljak    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Slavica Sirovatka    | 
    Istraživač | 
   
  
    | IVANA RADOJČIĆ    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058024 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb  | 
               
              
                | Keywords: |  
                Cruciferae family, cocoa bean, glucosinolates, polyphenols, HPLC, isolation, synthesis, antioxidative properties, anticarcinogenic properties  | 
               
              | 
            |