|
Detalji |
Šifra: |
0058021 |
Projekt: |
Razvoj novih funkcionalnih proizvoda i njihova stabilnost |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Vesna Lelas |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
funkcionalna hrana, tribomehanička aktivacija, reološka svojstva, termofizička svojstva, veličina čestice, proteini sirutke, zeolit, smrzavanje, visoki pritisak, turizam |
URL: |
|
E-pošta: |
vlelas@pbf.hr |
Telefon: |
098/204-172 |
Suradnici: |
Marijan Tudja |
Istraživač |
Sandra Martinović |
Istraživač |
Zoran Herceg |
Istraživač |
Greta Krešić |
Istraživač |
Mirjana Škreblin |
Istraživač |
ANET REŽEK |
Znanstveni novak |
Suzana Rimac Brnčić |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058021 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
Keywords: |
functional food, tribomechanical activation, rheological properties, thermophysical properties, particle size, whey proteins, zeolithe, freezing, high pressure,tourism |
|
|