  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0058021  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Razvoj novih funkcionalnih proizvoda i njihova stabilnost  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Vesna Lelas | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                funkcionalna hrana, tribomehanička aktivacija, reološka svojstva, termofizička svojstva, veličina čestice, proteini sirutke, zeolit, smrzavanje, visoki pritisak, turizam  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                     | 
               
               
                | E-pošta: | 
                vlelas@pbf.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                098/204-172  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Marijan Tudja    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Sandra Martinović    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Zoran Herceg    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Greta Krešić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Mirjana Škreblin    | 
    Istraživač | 
   
  
    | ANET REŽEK    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Suzana Rimac Brnčić    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058021 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb  | 
               
              
                | Keywords: |  
                functional food, tribomechanical activation, rheological properties, thermophysical properties, particle size, whey proteins, zeolithe, freezing, high pressure,tourism  | 
               
              | 
            |