zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-5
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0058021 
Projekt: Razvoj novih funkcionalnih proizvoda i njihova stabilnost 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Vesna Lelas
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb 
Ključne riječi: funkcionalna hrana, tribomehanička aktivacija, reološka svojstva, termofizička svojstva, veličina čestice, proteini sirutke, zeolit, smrzavanje, visoki pritisak, turizam 
URL:  
E-pošta: vlelas@pbf.hr 
Telefon: 098/204-172 
Suradnici:
Marijan Tudja    Istraživač
Sandra Martinović    Istraživač
Zoran Herceg    Istraživač
Greta Krešić    Istraživač
Mirjana Škreblin    Istraživač
ANET REŽEK    Znanstveni novak
Suzana Rimac Brnčić    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058021
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb 
Keywords: functional food, tribomechanical activation, rheological properties, thermophysical properties, particle size, whey proteins, zeolithe, freezing, high pressure,tourism 

Natrag