zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-5
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0058018 
Projekt: Funkcionalna hrana-studija kakvoće tijekom pripreme i čuvanja 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Nada Vahčić
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb 
Ključne riječi: Funkcionalna hrana, probiotici, bakterije mliječne kiseline, prebiotici, inulin, frukto-oligosaharidi, likopen, čuvanje, vrijeme i temperatura skladištenja, procesirana hrana. 
URL: http://www.pbf.hr 
E-pošta: mhruskar@pbf.hr 
Telefon: 01 4605 043 
Suradnici:
Nevenka Vrač    Istraživač
Vesna Dozet    Istraživač
Željka Golem    Istraživač
Vesna Bolanča    Istraživač
Marija Marjanović Janušić    Istraživač
Milica Gačić    Istraživač
Mirjana Hruškar    Istraživač
GORAN ŠARIĆ    Znanstveni novak
Marina Grba    Znanstveni novak
Domagoj Matković    Znanstveni novak
Ksenija Marković    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058018
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb 
Keywords: Functional food, probiotics, lactic acid bacteria, prebiotics, fructo-oligosaccharides, inulin, lycopene, storage, time and temperature in depot, processed foods. 

Natrag