|
Detalji |
Šifra: |
0058018 |
Projekt: |
Funkcionalna hrana-studija kakvoće tijekom pripreme i čuvanja |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Nada Vahčić |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
Funkcionalna hrana, probiotici, bakterije mliječne kiseline, prebiotici, inulin, frukto-oligosaharidi, likopen, čuvanje, vrijeme i temperatura skladištenja, procesirana hrana. |
URL: |
http://www.pbf.hr |
E-pošta: |
mhruskar@pbf.hr |
Telefon: |
01 4605 043 |
Suradnici: |
Nevenka Vrač |
Istraživač |
Vesna Dozet |
Istraživač |
Željka Golem |
Istraživač |
Vesna Bolanča |
Istraživač |
Marija Marjanović Janušić |
Istraživač |
Milica Gačić |
Istraživač |
Mirjana Hruškar |
Istraživač |
GORAN ŠARIĆ |
Znanstveni novak |
Marina Grba |
Znanstveni novak |
Domagoj Matković |
Znanstveni novak |
Ksenija Marković |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058018 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
Keywords: |
Functional food, probiotics, lactic acid bacteria, prebiotics, fructo-oligosaccharides, inulin, lycopene, storage, time and temperature in depot, processed foods. |
|
|