  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0058018  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Funkcionalna hrana-studija kakvoće tijekom pripreme i čuvanja  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Nada Vahčić | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Funkcionalna hrana, probiotici, bakterije mliječne kiseline, prebiotici, inulin, frukto-oligosaharidi, likopen, čuvanje, vrijeme i temperatura skladištenja, procesirana hrana.  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.pbf.hr  | 
               
               
                | E-pošta: | 
                mhruskar@pbf.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                01 4605 043  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Nevenka Vrač    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Vesna Dozet    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Željka Golem    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Vesna Bolanča    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Marija Marjanović Janušić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Milica Gačić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Mirjana Hruškar    | 
    Istraživač | 
   
  
    | GORAN ŠARIĆ    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Marina Grba    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Domagoj Matković    | 
    Znanstveni novak | 
   
  
    | Ksenija Marković    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058018 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb  | 
               
              
                | Keywords: |  
                Functional food, probiotics, lactic acid bacteria, prebiotics, fructo-oligosaccharides, inulin, lycopene, storage, time and temperature in depot, processed foods.  | 
               
              | 
            |