zProjekti
zProjekti
Nije implementirano Tražilica
ZNANSTVENI PROJEKTI 2024-11-5
zProjekti Arhiv projekata (2002. - 2005.)
Lista prihvaćenih znanstvenih programa
Liste prihvaćenih znanstvenih projekata
Arhiv projekta
(2002. - 2005.)
Pretraživanje arhiva
(2002. - 2005.)
Arhiv projekata
(1996. - 2002.)
Pretraživanje arhiva
(1996.-2002.)
Svibor (1990.-1995.)
Detalji
Šifra: 0058017 
Projekt: Tvorba i zadržavanje nativne arome proizvoda biljnog porijekla 
Područje: Biotehničke znanosti
Prosudbena
skupina:
Prehrambena tehnologija
Glavni istraživač:  Tomislav Lovrić
Ustanova: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb 
Ključne riječi: Aroma, prekursori arome,"off flavour", voće, grožđe, zadržavanje arome, separacija, perevaporacija, alkoholna i bezalkoholna pića, voćne kaše 
URL: http://www.pbf.hr 
E-pošta: kkova@mapbf.pbf.hr 
Telefon: 01/4605031 
Suradnici:
Karin Kovačević-Ganić    Istraživač
Zvonimir Nemet    Istraživač
Borislav Miličević    Istraživač
Mara Banović    Istraživač
Leo Gracin    Znanstveni novak
Znanstvena
bibliografija:
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058017
English
Project Title:  
Area: Biotechnology 
Peer review group: Food Technology 
Institution: The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb 
Keywords: Aroma, precursors of aroma, off flavour, fruit, grape,aroma retention, separation, perevaporation,alcoholic and soft drinks, fruit pureee 

Natrag