  | 
          
               
                | Detalji | 
               
               
                | Šifra: | 
                0058017  | 
               
               
                | Projekt: | 
                Tvorba i zadržavanje nativne arome proizvoda biljnog porijekla  | 
               
               
                | Područje: | 
                Biotehničke znanosti  | 
               
              
                Prosudbena 
                  skupina:  | 
                Prehrambena tehnologija | 
               
               
                | Glavni 
                  istraživač: | 
                 
                    Tomislav Lovrić | 
               
               
                | Ustanova: | 
                Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb  | 
               
               
                | Ključne 
                  riječi:  | 
                Aroma, prekursori arome,"off flavour", voće, grožđe, zadržavanje arome, separacija,  perevaporacija, alkoholna i bezalkoholna pića, voćne kaše  | 
               
               
                | URL: | 
                 
                   http://www.pbf.hr  | 
               
               
                | E-pošta: | 
                kkova@mapbf.pbf.hr  | 
               
               
                | Telefon: | 
                01/4605031  | 
               
               
                | Suradnici: | 
                 
                  
  
    | Karin Kovačević-Ganić    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Zvonimir Nemet    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Borislav Miličević    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Mara Banović    | 
    Istraživač | 
   
  
    | Leo Gracin    | 
    Znanstveni novak | 
   
 
  | 
               
               
                Znanstvena 
                  bibliografija: | 
                http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058017 | 
               
               
                | English | 
               
              
                | Project Title: | 
                  | 
               
              
                | Area: | 
                Biotechnology  | 
               
              
                | Peer review group: | 
                Food Technology  | 
               
              
                | Institution: | 
                The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb  | 
               
              
                | Keywords: |  
                Aroma, precursors of aroma, off flavour, fruit, grape,aroma retention, separation, perevaporation,alcoholic and soft drinks, fruit pureee  | 
               
              | 
            |