|
Detalji |
Šifra: |
0058017 |
Projekt: |
Tvorba i zadržavanje nativne arome proizvoda biljnog porijekla |
Područje: |
Biotehničke znanosti |
Prosudbena
skupina: |
Prehrambena tehnologija |
Glavni
istraživač: |
Tomislav Lovrić |
Ustanova: |
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb |
Ključne
riječi: |
Aroma, prekursori arome,"off flavour", voće, grožđe, zadržavanje arome, separacija, perevaporacija, alkoholna i bezalkoholna pića, voćne kaše |
URL: |
http://www.pbf.hr |
E-pošta: |
kkova@mapbf.pbf.hr |
Telefon: |
01/4605031 |
Suradnici: |
Karin Kovačević-Ganić |
Istraživač |
Zvonimir Nemet |
Istraživač |
Borislav Miličević |
Istraživač |
Mara Banović |
Istraživač |
Leo Gracin |
Znanstveni novak |
|
Znanstvena
bibliografija: |
http://bib.irb.hr/lista-radova?sif_proj=0058017 |
English |
Project Title: |
|
Area: |
Biotechnology |
Peer review group: |
Food Technology |
Institution: |
The Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb |
Keywords: |
Aroma, precursors of aroma, off flavour, fruit, grape,aroma retention, separation, perevaporation,alcoholic and soft drinks, fruit pureee |
|
|